tiistai 4. lokakuuta 2011

All I can think about is you. The way you say you love me too and everytime I close my eyes I see your face. My love can never be erased and you can never be replaced.

Tänään oli ihan tavallinen päivä koulussa. Ei mitään ihmeellistä, ei mitää jännää.

Mutta tänään tuli iso paketti kotiin ja sisälti tämännäköisiä tuotteita:


Eli tilasin Cosmon, niin tilaaja-lahjaksi tuli meikkipaketti, melko täydellinen. Piristi kummasti päivää taas. :)

Tässä vielä tarkemmin tuotteita:


Kajaali ja ripsiväri on juuri sitä, mitä oikeesti tarvitsen, nimittäin otin ripsipidennykset pois. Ennen en siis käyttänyt ripsiväriä juuri ollenkaan pidennysten vuoksi, eli kaikki vanhat ripsivärit ovat joko pilaantuneet tai kuivuneet. 
Kynsilakka on aivan ihanan väristä! Huulipuna ja huulikiilto on hieman liian punertavaa, mutta nyt on hyvä syy laittaa vaikka bileisiin/baariin vähemmän silmämeikkiä ja enemmän korostaa huulia. 
Poskipuna on juuri sitä mitä tarvitsin! Nimittäin aurinkopuuteri alkaa näyttämään liian ruskeelta, ku iho on niin haalea. 

Eli olen erittäin tyytyväinen tähän! Jei.

Tänään oli ärsyttävän kostea keli, en tajua mun tukkaa. Se vaan kihartuu ja kihartuu. Varsinkaan kun ei ole pidennyksiä päässä...


Huomenna on luvassa yksi luento ja päivällä ehkä vanhan ala- ja yläaste kaverin kanssa kahville.
Jos hän ei kuitenkaan pysty näkemään, niin lähden ehkä käymään Helsingin keskustassa, nimittäin pitää ostaa Samille synttärilahja, mutta katsotaan tarkemmin huomenna.

Menen nyt ottamaan rennosti, palaillaan huomenna. Voisin tehdä vaikka päivä kuvina postauksen, mitäs mieltä olisitte?

ps. postaustoivomukset ovat vieläkin tervetulleita!

5 kommenttia:

 1. sullakin on tosikiva blogi ! :=)))

  VastaaPoista
 2. sulla on kiva blogi :)
  en oo varma onko sulla ollut jop aikasemmimn, mutta oisko mahollista saada jonkun näköstä postausta sun poikaystävästä? :)

  VastaaPoista
 3. Heidi, kiitos! :))

  Amalia, voi kiitoksia ja joo, hyvä idea, en vaan oikein tidä miten hän haluaa esiintyä täällä, mutta laitetaan korvan taakse! :))

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti päivä kuvina! Ne on aina kivoja... ja sit hei voisit esim. kuvata eri meikkejä (siis arkimeikki, bilemeikki, gagameikki tms teemalla!) ja/tai vastata videolla kysymyksiin...

  VastaaPoista
 5. pixie, aivan mahtavia ideoita! kirjoitan ylös!! ;)) kiitos! ;P

  VastaaPoista