lauantai 18. helmikuuta 2012

Pictures of last night ended up online...

Eilinen meni niin myöhään, että ku pojat lopettelivat pelaamisen, niin olin jo sängyssä nukkumassa. Muuten ilta meni mukavasti. Pokeri on jännä peli, muttei ihan minulle tarkoitettu. Bilettäminen tyttöjen kanssa on enemmän se mun juttu...

Mutta tässä kuvia eilisestä:Tänään ollaan menossa Samin kanssa katsomaan naisten korispeliä. Ihana olla vihdoinkin katsomossa Samin kanssa, eikä yksin. 

Mutta lisää illalla, tänään ei nimittäin myöhäiseksi voi mennä, koska sunnuntaina Samilla on erittäin tärkeä peli ja lepo on tärkeää. :)

Kivaa lauantaita sinne!

6 kommenttia:

 1. jopas oot muokannu pärstäs luonnoman näköseks... :/

  VastaaPoista
 2. et ois sitte voinu photoshopata sitä naamaas yhtään enempää!? Ärsyttävää tuommonen ku ihan selvästi näkee että on käsitelty D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamerassa oli joku ihme asetus, että ei tässä kyllä mitään photoshoppia ole käytetty.

   Poista
 3. miten sulla on viimeaikoina joka kuvassa "vahingossa" se asetus :)

  "no ei oo ollu joka kuvassa!!!!"

  se on sanonta, tarkoitin että viimeisimmissä postauksissa aika monessa kuvassa, osassa ei ja osassa on, joten tuskin se on vahinko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, nyt mä oon niin sekasin, että annan jutun olla. Kuvat ovat nyt sellaiset minkälaiset ne ovat enkä enään asialle voi mitään. Ja mitä sitten jos ne näyttää käsitetyiltä? E tajua miks pitää nostaa tällainen haloo sen takia.

   Poista