sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

It's a beautiful day.

Tänään päivä alko tosi ihanasti. Ulkona paistaa aurinko ja on jo sen verran lämmintä, ettei edes sormikkaita tarvitse!

Käytiin juuri kaupassa ja kohta aletaankin paistamaan lehtipihvejä.

Tässä päivän lookki:
Mutta ihanaa sunnuntaita sinne! :)

16 kommenttia:

 1. MIKS OOT NOIN KAUNIS!?!?!??!!?!???!!?!:(

  VastaaPoista
 2. Miten voit olla noin itserakas ihminen? ''geenien vika, isä maksaa, oon paras'' vitun lesoilija. oot kyllä mieletön ämmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä kritiikin määrästä, toivottavasti sulle tuli nyt parempi mieli :)

   Poista
  2. Tos on ollut taas joku ennakkoluuloinen ihminen, joka olettaa susta kaikkea vaikka ei tiedä/ tunne. ja helppo tulla huutelee anonyyminä, kun ei uskalla oman nimen takaa :/ Mut Nasu sä tiedät et oot noitten typerien olettamuksien yläpuolella! :)

   Poista
  3. Noh, en tiiä. Antaa olettaa mitä haluaa. :)

   Poista
 3. AA sun hiukset olis kyllä aivan mahtavat jos yrittäisit edes jotenkin hoitaa nuita:( käy sääliks kui huonossa kunnossa ne on! mutta nätti naama sulla! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä kyllä mielestäni hoidan niitä erittäin hyvin. Käyn mesoterapiassa ja käytän laadukkaita tuotteita. Latvat on kyllä ihan hirveässä kunnossa blondauksen jälkeen, mutta parempaan päin tässä ollaan menossa. Ü

   Poista
 4. Ihana asu kokonaisuus!:) Yks vinkki tässä tuli mieleen, sullakun on noin pienet silmät, niin ei kannata piirtää noin suuria kulmakarvoja. Kulmakarvat tekee ns. kasvot joten ne kannattais piirtää vähän lyhyemmiks :) vinkkinä vaan , nätti nainen olet!

  VastaaPoista
 5. ihana minkkihuivi <3 haluun tollasen kans!

  VastaaPoista
 6. voisitko laittaa tänne jotaa sun kuvaamia, oikeesti hienoja kuvia? muistelisin että olit joskus väsäämässä jotaa valokuva-portfoliota... tiedän että sulla on hyvä kamera, joten luulis että sillä sais myös hyviä kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois kyllä etsiä tuolta koneen kätköistä jotain vanhoja kuvia! ;) Kiitos ideasta!

   Poista
 7. Oot ihan super kaunis. Keep going girl. <3 ps. Sulla on aina tosi kivoi vaatteita ja yhdistelet niitä niin kivasti, miksei mulla oo ja miksen mä osaa... :(

  VastaaPoista