tiistai 28. helmikuuta 2012

LINKITÄ BLOGISI!Laittakaa linkinne tämän postauksen kommenttiboksiin ja perustelut, miksi juuri sunun blogisi on ihanin!

Aika loppuu 6.3. 18.00.

Ei muuta kun linkkiä tulemaan!

34 kommenttia:

 1. http://somebody-help-me-breathe.blogspot.com/

  Kirjoitan tyylistä, kauneudesta sekä matkailualan opinnoistaja monia on mun koulujutut usein kiinnostaneet. Asukuvia on viikoittain ja aika paljon kostetiikkatestailuja sekä tutoja :)

  Muutenkin panostan blogiini aika paljon ja itse tykkään siististä mutta massasta eroavasta ulkoasusta :)

  VastaaPoista
 2. http://taniapo.blogspot.com/

  Mun blogi on ihanin, koska se on hyväntuulinen, aito, piristävä, hauska ja monipuolinen, eikä mielestäni huku massaan. Mulla on myös parhaat videopostaukset.

  VastaaPoista
 3. http://annirau.blogspot.com/

  apua, en mä vaan tiedä :D no ömm.. ulkoasu on ainaki selkee, kuvat on isoja ja kaipa ne on ihan hyvälaatusia ?

  VastaaPoista
 4. ♥ http://elokuun.blogspot.com

  simppeli, piakkoin 15 vuotta täyttävän pohjois-pohjanmaalaisen tytön blogi. :-) käsittelee lähinnä kuulumisia, mutta myös söpistelyä siskorakkaudesta, unelmointia vaatteista ja tietenkin iki-ihania kynsiä! jos haluat hetkeksi vähän kevyempää luettavaa, musiikkia ja tilaisuuden syventyä normaalin 8. luokkalaisen elämään, klikkaa itsesi takaisin elokuuhun! (-:

  p.s. tykästyin blogisi yksinkertaisuuteen. :)

  VastaaPoista
 5. http://eilensatoi.blogspot.com

  Blogini ulkoasun ja sisällön eteen on nähty paljon vaivaa, ja kokonaisuus eroaa selkeästi massasta. Sinne vain kurkkaamaan ! :)

  Ps. Suosittelen rullaamaan kunnolla alas ja katsomaan muitakin postauksia kuin sen ensimmäisen :--)

  VastaaPoista
 6. http://maryym.blogspot.com/ :-)

  VastaaPoista
 7. ohops, perustelut unohtu! :-DD

  Blogini on monen muun tapaan lifestyle-tyylinen, mutta koitan saada sen silti erottumaan joukosta jollain tapaa. Ulkoasuni on selkeä ja lisään paljon kuvia päivistäni kaverien, kotini ja muun reissailun ympäröimänä. Hope u like :)

  VastaaPoista
 8. http://zirppps.blogspot.com/

  15v tytön kuvapainotteinen lifestyle blogi :)

  VastaaPoista
 9. littlelifewithstyle.blogspot.com

  blogissa aiheet vaihtelevat paljon sisustuksesta vaatetukseen ja matkusteluun yms. Koitan kuitenkin erottua hieman sillä, että jätän kaikki päivistäni tyylillä "ensin join kahvia, sitten puin ja lähdin kaupungille kavereita moikkaamaan...."-tehdyt postaukset väliin ja käsittelen sen sijaan asioita, joista muut voivat saada inspiraatiota ja joista voisi lukjoille olla käytännön hyötyä. En siis varsinaisesti esittele elämääni vaan tekemiäni löytöjä ja havaintoja, jotka tuovat iloa ja piristävät elämääni.

  VastaaPoista
 10. http://josecret.blogspot.com/

  Tosi alussa vielä, mutta jostainhan se pitää alottaa! 18-vuotias muodista erittäin kiinnostunut opiskelija, joka kirjoittelee ihan päivittäisistä jutuista, uusista trendeistä ja asuista. Hyvinvointi, liikunta ja matkailu on myös lähellä sydäntä, joten postauksia tällaisista jutuista tulee myös varmasti paljon! Check it out xx

  VastaaPoista
 11. http://chiquine.blogspot.com

  Mun blogi on ihanin koska kirjotan monipuolisia juttuja ja laitan aina paljon ihania kuvia :) ihanuutta lisää suklaasilmäinen latinopoikaystävä ja shetlanninlammaskoira ♥

  VastaaPoista
 12. http://piece-of-style.blogspot.com

  kahen 16-vuotiaan tytön muoti/lifestyleblogi, kirjotellaan omasta elämästä ja päivän tapahtumista, ja pääpainote on kuvissa joita on paljon (: löytyy kans mm asukuvia, ostoksia ja videopostauksia. erotutaan sillä että meitä on kaksi kirjottajaa, postauksia tulee lähes päivittäin ja kuvat on hyvin muokattu (: käy tsekkaa !

  VastaaPoista
 13. http://millabum.blogspot.com/
  15v. elämää nuoren tytön näkökulmasta, sisältää kaiken maailman hömppää

  VastaaPoista
 14. http://dreamsofida.blogspot.com

  oon 15-vuotias tyttö ja pidän lifestyleblogia, jossa on paljon kuvia ja juttuja päivittäisestä elämästäni, mutta myös esimerkiksi vaatteita ja erikoispostauksia. blogini on ihana koska se on omannäköiseni! :)

  VastaaPoista
 15. Mulla ei välttämättä oo sitä porukan ihaninta blogia, koska kyseessä on laihdutusblogi. Mulle lukijat ja katselukerrat olis kuitenkin sen takia tärkeitä, että ne motivoi mua tosi paljon jaksaan jatkaa tota laihdutusta. Oon yrittänyt niin monesti, etten nyt haluais epäonnistua! :)

  http://ilonalesstohate.blogspot.com/

  VastaaPoista
 16. http://mirannn.blogspot.com

  Oon iloinen, reipas ja positiivinen nuori naisen alku ja mun blogissa on kaikkea laidasta laitaan. Suurimmaks osaks mum päivistä joihin sisältyy tietysti, kavereita, poikaystävä, meiän pieni koiravaava, kokkailua ja vaikka mitä muuta!=)

  VastaaPoista
 17. http://jennaanette.blogspot.com/

  19-vuotiaan pikkukaupungin kasvatin ajatuksia elämästä valokuvien kera.

  VastaaPoista
 18. http://smoothiedream.blogspot.com

  Blogi vasta aluillaan, mutta paljon on tulossa :)! Isoja kuvia!

  VastaaPoista
 19. http://siiwi-siiri.blogspot.com/

  VastaaPoista
 20. http://minnasworld.blogspot.com

  Pirtsakan 17v. tytön lifestyle-blogi :)

  VastaaPoista
 21. http://pushbupu.blogspot.com/

  ps. tykkään kommenteista

  VastaaPoista
 22. http://anna-noboundaries.blogspot.com/

  17-vuotiaan lukiolaistytön blogi, kirjottelen positiivisella mielellä, jakaen tunteita ja päiviä kuvina.

  tykkään tosi paljon kirjottaa ja teen postauksia vain silloin kun oikeasti haluan:)


  jummajumma, niin tuli anona...

  VastaaPoista
 23. http://words-of-thoughtss.blogspot.com/

  VastaaPoista
 24. http://pienivarpunen.blogspot.com/

  Jokainen määrittelee itse sen, mistä tykkää, joten kirjoitan siitä, mistä itse pidän ja mikä minulle on tärkeää: elämä, läheiset, koti, koulu, ruoka, vaatteet&ulkonäkö, eli niin pinnallisuudet kuin tunteellisuudet.

  Olen 17-vuotias tyttö, ja lifestylevivahteisen blogini sisältö käsittää lähinnä valokuvia ja tekstiä satunnaisin lisämaustein. Ja koska yritän tunkea postauksiini mahdollisimman paljon palasia elämästäni, kokonaisuus saattaa ensikatsomalta vaikuttaa sekavalta. Mutta eihän kenenkään elämässä mitään sen kummempaa juonta ole. :)

  VastaaPoista
 25. remixofthelife-suvi.blogspot.com

  14-vuotiaan tytön blogi. Asustelen Etelä-Suomessa. Harrastan teatteria. Kiinnostuksen kohteina toimii valokuvaaminen jota harrastelen järkkärilläni ( canon eos 500D) ja laskettelu. Blogi on aika valokuvapainoitteinen, mutta tekstiäkin löytyy!

  VastaaPoista
 26. http://mikariittaaonnelliseenelamaan.blogspot.com

  Mun blogista tekee (toivottavasti) ihanan sen persoonallisuus. Tai mun tyylin persoonallisuus, sillä sen ympärillä blogi oikeastaan pyörii. Haluan kehittää omaa stailia ja olla kulkeutumatta liiaksi eteenpäin massan mukana. Kuvat on myös isoja ja hyvälaatuisia. :)

  VastaaPoista
 27. http://www.hennasieni.blogspot.com/

  VastaaPoista
 28. http://www.veeramerenhelmi.blogspot.com/

  - Ja kysymykseen: Sen tietävät ehkä lukijat:)

  VastaaPoista
 29. http://kikulipersikka.blogspot.com/

  Esittelyä. 15-vuotias poika Länsi-Suomesta. Lifestyle ja valokuvaus. Harrastuksista tärkein on teatteri. :)

  Blogistani tekee luultavasti erityisemmäksi sen, että olen poika ja "poikabloggaajia" on huomattavasti blogimaailmassa vähemmän. Valokuvaus on harrastus ja yritänkin parhaani mukaan panostaa kuviin.
  Toivottavasti tykkäät! :>

  VastaaPoista
 30. http://eforeeva.blogspot.com/

  Etsin vielä omaa tyyliäni ja paikkaa maailmassa :) Blogissani on paljon isoja ja hyvälaatuisia kuvia sekä ulkoasuun ja sisältöön on panostettu. Rakastan muotia ja valokuvaamista!

  VastaaPoista
 31. http://worldinmmyeyes.blogspot.com/
  öömm ulkoasu selkee ja isot kuvat :)

  VastaaPoista
 32. http://veronikawritteninthestars.blogspot.com/

  Kirjoittelen ja kuvaan elämääni, mutta ehkä isoimmassa roolissa on oma tyyli ja vaatteet! Kuvat on isoja ja hyvälaatusia, ja postailen useaan otteeseen viikon aikana! :)

  VastaaPoista
 33. http://mymindwithme.blogspot.com/ noo paljon kuvia :D

  VastaaPoista