lauantai 24. maaliskuuta 2012

Chicken sauce.23 kommenttia:

 1. Oot sä koskaa miettiny vähentää tota pakkelin määrää?:o oisit varmast paljo kivemman ja hehkuvamman näkönen. Tollanen pakkeli kerros ei pue sun nassua :(

  VastaaPoista
 2. Oon samaa mieltä ! Laita joku kevyt meikkivoide + puuteri. Ohuesti ! Tulee paljon kuulaampi ja terve hehku! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä meikkini on TÄYDELLINEN! Mutta kiitos rakkaat vinkeistä! ;))

   Poista
 3. Ai täydellinen? :o mä en sanois. On se tosi täydellistä ku ihohuokoset menee tukkeesee tollasen pakkeli määrän ansiosta, plus että sun iho kiittää sua monen vuoden päästä ku et tapa sitä noin nuorena !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä jos käyttää laadukkaita ja kalliita tuotteita, pesee meikit illalla hyvin, hoitaa ihoa ja ravitsee sitä, niin iho pysyy kyllä hyvässä kunnossa. Ja iho ei kyllä kiillä, jos osaa meikata oikein ja käyttää itselleen sopivia meikkejä. :) Kaiken lisäksi se "pakkeli" suojaa ihoa saasteilta mitä ilmasta ja ympäristöstä voi tulla. :)

   Poista
 4. sun hiukset on vissiin vähän huonossa kunnossa :D näytttää et sulla ois ihan törkeesti katkenneita hiuksia.. ps. tota blurrin määrää nois kuvis vois vähentää :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukset on vähän huonossa kuosissa noissa kuvissa joo, hiuslaatu on mitä on. Ja enköhän osaa ihan itse päättää, että kuinka paljon ja missä tilanteissa käytän tota blur -efektiä. ;)

   Poista
 5. Kaunis nasu! ja ihanat hiukset! :) Kateellisia anonyymejä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoh.. "kateellisia anonyymjeä" toi on niin naurettavaa luulla et kaikki on katellisia jos sanoo omia mielipiteitään. Tuskimpa on katellisia jos kerran sanoo jotain negatiivistä. Ei heiden tarvitsisi niitä ääneen sanoa, mutta jos kerta sanovat niin eivät pakosti niitä kateellisia ole.

   Poista
  2. Ovat mitä ovat, tsemii niille! :)

   Poista
  3. oot oikeest hirveen ylimieline, et tsemii vaa sullekkii :D

   Poista
  4. Oon lukenut sun blogian jo aika kauan ja pitänyt hyvänä, mutta nyt sattumalta luin näitä kommentteja ja sun arvostus mun silmissä kyllä laski.. Oot tosi ylimielinen ja tosi lapsellinen ja jotenkin vaan susta tulee tosi ärsyttävä kuva noiden kommenttien perusteella.

   Poista
  5. Jos mä en jaksa välittää siitä, että ihmiset haukkuu mua, niin sekö minusta tekee ylimielisen? Tai se, etten ala haukkumaan ihmisiä takaisin tekee musta lapsellisen? Vai se, etten tunge omaa nenääni toisten asioihin, sillä aikaa kun muut tekevät niin, tekee minusta ärsyttävän?

   En tajuu tätä teidän logiikkaa. Te tuutte, sanotte mitä ikinä nyt sanottekaan, mä otan kritiikin vastaan ja kaiken ton jälkee mä oon se huono ihminen? Miks? Koska en saanu kauheita kilareita? Koska en mennyt peiton alle itkemään?

   Tykkään mun elämästä. En ikinä sanonut, että se on täydellinen, tottakai aina on asioita mitä haluaa muuttaa, ei elämä ole täydellinen kenelläkään, mutta silti voi olla onnellinen! Jos onnellisuus tekee minusta ylimielisen ja ilo lapsellisen, niin en sitten tiedä mikä ei tee. Masennus? Rikkinäisyys? Surullisuus? Ei varmaan.

   Poista
  6. No jos vastaat vaikkka "Joo kiitti :)))" ni kyllä siitä tulee vähän ylimielinen olo tai jotenki tyhmä kuva susta. Älä sitten vaikka julkaise niitä kommentteja tai vastaat vaan asiallisesti, että esim. minun mielestä plääplää.. Tai oikeestaa kyl aika sama mitä tääl paska blogissas teet.

   Poista
  7. Niin kauan kun tollainen kritiikki tulee anonyymeiltä, joista en tiedä yhtään mitään, niin sitä on hyvin hankala ottaa mitenkään rakentavasti. Siinä vaiheessa, kun ihmisillä on pokkaa tulla esittämään asioita omalla nimellä ja naamalla kunnioitan heidän mielipiteitään enemmän.

   Mutta valitettavasti todella harva tekee niin, syystä tai toisesta...

   Poista
 6. Haha sori mut ihmisen ihoa ei oo tarkotettu pakkeloitavaks joten sen on parempi vaan hengittää. Jos haluat että ei tule saasteita ni pakkeloihan koko vartalo samalla;)

  VastaaPoista
 7. Hei mitä meikkivoidetta ja puuteria muuten käytät? Muistan et joskus oot kyllä tehny kai jonkun meikkausvideon tai jotain... Mut tällä hetkellä? Musta sun iho näyttää aivan ihanalta ja tasaiselta! Me likey :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että kelpaa! :) Käytän Lorealin primeriä ja Maxfaktorin meikkivoidetta, viimistelen Diorin puuterilla. :)

   Poista