tiistai 21. helmikuuta 2012

What's in my bag.

Moikkamoi! Mulle tänään tuli mieleen, että voisin tehdä laukun sisältö postauksen, nimittäin mitään asukuvia en kerennyt ottaa. Kiireinen päivä siis takana, mutta ei siitä sen enempää.

Tykkään, että laukussani on niin hyvä järjestys kun se vaan on mahdollista.

Kännykkä on erittäin tärkeä osa elämääni, niinkuin varmasti monien muittenkin. Tykkään kovasti vaihdella kuoria puhelimeeni.

Isossa lompakossa on setelit, kortit ja kaikkea muuta. Pienessä "hilulompakossa" on kolikoita, tykkään kun kolikkokukkaron avaa, niin heti näkee onko esim. 5 senttisiä.

Päivyri aina mukana, koska olen hyvä unohtelemaan asioita, jolloin kalenteri pelastaa ja muistuttaa! En ikinä oppinut käyttämään puhelimessa olevaa kalenteria, joten tälläisella mennään.

Meikkipussin sisältö vaihtelee kovasti päivästä riippuen.

Meikkipussissa ovat aina kynsiliimaa, desinfiontiaine, huulipunaa, huulikiiltoa, hengityksen raikastin -suihke, silmätipat ja puuteri.

Pikkukamera on aina mukana!

Laukusta nykyään löytyy iPad. Luen tällä kirjoja välitunneilla ja luentojen välissä. Aivan mahtava laite!

Tietysti vielä avaimet ovat aina laukussani, mutta niistä nyt ei ole kuvaa, mikä ei varmaan kauheasti haittaa.
Toki laukun sisältö vaihtelee, sen mukaan, että minne olen menossa. Koulussa on aina noiden tavaroiden lisäksi iso kasa monisteita ja kirjoja, penaali ja vihkoja. Myöskin tavaran määrä vaihtelee laukun koon mukaan.

Mitä teillä on yleensä laukuissanne?

16 kommenttia:

 1. Ihastuin pelkästään jo sun laukkus sisältöön :__D onkohan sellanen ees mahollista. Noi sun kännykän kuoret oli ihanat, ja melkein tekee mieli vaihtaa oma kännykkä vaan sen takia, että sais noin hienoja kuoria.
  Omasta laukusta löytyy yleensä vaan kukkaro, kännykkä, puuteri, kalenteri ja pari kynää, joten oli upeeta nähä tollanen älyttömän "naisellinen" laukku ja sen sisältö. Oma olo on ku 5 vuotiaalla, ku vertaan sun laukkua omaan laukkuuni. Ihana postaus<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, vähä ihan kuulla!! Itse olen sitä mieltä, että ei ole lapsellisia sisältöjä! Ja nykyään saa melkein mihin kännykkään vaan tuollaisia kuoria, pidät vaan silmat auki ja ne löytyy! ;) Ja mahtavaa, että tykkäsit! <3

   Poista
 2. Hieno hilulompakko! Kuinka monta hilua siihen mahtuu? esim. 5 senttisiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, no on sinne joskus 2 eurosina mahtunu kolmekymppiä, Se venyy yllättävän hyvin! ;)

   Poista
 3. Minkä merkkinen toi pikkukamera on?

  VastaaPoista
 4. Moikka :) eksyin äsken blogiisi ja sinulla on sitten ihana tyyli! Selasin postauksiasi vaikka kuinka pitkään :D Vaikka piti lähtee tästä jo nukkumaan.. Jään innolla seurailemaan! :) Ps. Sulla on upeita Lv laukkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aivan mahtavaa, että tykkäsit! nyt sitten hopihopi nukkumaan! :)) ja tervetuloa! ps. kiitos! ;)

   Poista
 5. Kiva blogi sulla :--) ja kiva idea tässä laukun sisältö postauksessa, vaikka näitä kyllä näkee jo aika paljon. Ihanat noi puhelimen kuore! tykkään :)

  remixofthelife-suvi.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. ihana blogi!=) ihana toi puhelimen kuori ja oot tosi kaunis!=) pitää kattoa jos jäisin vaikka seurailemaan!:)

  http://life-of-eve.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. sun blogi vaikuttaa tosi kivalta! tää on ihana ja vaikutat tosi aikuiselta ja semmoselta et tiiät mihin tähtäät ja mitä haluut elämältäs :) oot ihan mahtava!

  http://johkiss.blogspot.com
  kurkkaa toki mun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Ihana kuulla. :)))

   Poista
  2. Nyt mä äkkäsin sanan mitä mietin aikasemmin tohon mun kommenttiin, määrätietoinen! se sä oot, määrätietoinen!

   Poista