lauantai 8. lokakuuta 2011

Think again.

Mä oon tässä mietiskelly, että miksi ihmiset jotka vihaavat mua seuraavat mun blogia?

Saako ne jotain tyydytystä siitä, että mulla menee hyvin?

Ei kai? Mä ainakin luen ja seuraan vaan niitten ihmisten elämää ja blogia, joista pidän. Jotta tiedän, että heillä oikeesti menee hyvin.

En tiedä voiko asia olla kiinni siitä, että he toivovat, että jotain pahaa tapahtuu. Tai, että mokaan pahasti jossain ja tulen kertomaan siitä tänne heti? En kuitenkaan ole niin tyhmä, että myöntäisin mun blogissa olevani aivan paska?

Kotkassa on paljon ihmisiä jotka eivät tykkää minusta tietyistä syistä, mikä on ymmärrettävää. Minä olen tehnyt asioita joista itsekkin olisin vihainen. Mutta ne ihmiset jotka eivät tunne mua pätkääkään, niitä en ymmärrä. Jos et ole jutellut minulle kun kerran elämässäsi tai edes sitäkään, niin ota ensin selvää minusta. Tutustu ihmisenä. Vasta sitten tulle kertomaan mulle mikä on ongelma! Oikeesti, otan vastaan kaikki kommentit, sekä positiiviset, että negatiiviset. Jos sinulla on ongelma, niin selvitän sen mielelläni.

Haluan olla avoin kaikille, vaikka minulla onkin ennakkoluuloja, mitä on kaikilla, en yliviivaa heti ihmisiä. Olen avoin kaikille.

Kotkassa on monia, jotka ovat muuttaneet pois. Ja silti puhuvat paskaa musta. Ja on heitä jotka ovat jääneet Kotkaan tekemään töitä. En kuitenkaan koe itse heitä kohtaan vihaa. En myöskään tykkää siitä, että he jätkavat vaan sitä paskanjauhamista.

Joten jos teillä on jotain sanottavaa niin tulkaa sanomaan päin naamaa. Tiedän, että monet tällaisistä henkilöistä lukevat tätä blogia. Tulkaa ihan rehellisesti ensi kerralla sanomaan mulle päin naamaa mitä mietitte! Niin mäkin teen. Joitakin vituttaa kenen kanssa olen ja mitä teen. Joitakin vaan olemassaoloni.

Tällä hetkellä olen erittäin tyytyväinen elämääni, joten tulkaa vaan palauttamaan mut maan päälle.

ps. toivon ja uskon että he, jotka lukevat tämän ymmartävät kenestä puhun.

3 kommenttia:

 1. heh, en oo nähny yhtäkään onnistunutta "älkää puhuko musta" -avautumista missään blogissa ikinä. ja tämäkään ei todellakaan ole sieltä parhaasta päästä :D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, no ei varmaan. Eikä pointti ollut siiinä, etteikö voi puhua. Vaan se miten sen tekee. Tietyt henkilöt tekee sen tietyllä tavalla, tapa mikä minusta on erittäin naurettava. Ei muuta.

  VastaaPoista
 3. Kuullostaa tutulta... ja anonyymillä on joko ymmärryksessä tai lukutaidossa vikaa.

  No mä heittäsin klisheen, että kateus ja ennakkoluulot on tässä aika oleellinen pointti. Sä olet mielenkiintoinen monesta syystä ja aiheutat varmasti keskustelua myös huonommassa valossa. Mut mitä vitun väliä sillä on? Tuntuu, että Kotkassa jengi elää juorujen avulla.. se kansa kuolis sukupuuttoon, jos niillä ei ois paskanjauhanta-aiheita.. (kas, itsekin olen ainakin ollut sellainen!)

  Nojuu. Mä oon ollut mm. sua kohtaan hyvin hyvin hyvin ennakkoluuloinen sillon, kun en sua tuntenut. (no eihän me tunneta nytkään, mutta oon saanu paljon uuttairti susta!) Ihmiset muodostaa kuvan jo pelkän ulkonäön (tai lähinnä sen, kuinka paljon panostaa) perusteella - ja jos olet tarkka ja huolliteltu - olet kusipää.

  Monesti bloggaajia pidetään itsekkäinä ja "mylifeissopurrrfect"-tyyppeinä mikä on vähän kummaa. Se johtuu just siitä, että blogi ei oo kuitenkaan päiväkirja - harva kertoo paskasta olostaan tai epäonnistumisistaan, eikä tartte! Mä ainaki haluun pitää blogin ilosena (toki otan kantaa vakaviin ja surullisiin aiheisiin) ja saada hymyn jengin kasvoille.

  Älä lannistu tai välitä puheista. Sussa on jotain, puhujissa ei. Kaikki tekee virheitä ja tuomitsee ihmisiä... kyllä ne oppii kun ne vähä kasvaa, ja huomaa, että niistä puhutaan aaaevan yhtä paljon pahaa:) Tärkeintä on kumminki ystävät!

  Kaikkea hyväää onnelliseen elämään! 8) pixie on puhunut

  VastaaPoista