torstai 25. elokuuta 2011

Nothing to say.
Oli kyllä vähän rankka päivä, mutta ei se mitään. :) Onneksi huomenna menen vasta kahdeksi töihin, niin saa nukkua vähän pidempään. 

Tänään kun esittelin noita Nomination -koruja töissä niin ajattelin, että tänne voisi laittaa kuvaa niistä. En tiedä mistä tämä ajatus tuli, mutta näyttää ihan siistiltä. :D Nuo valmiit korut mitä tossa näkyy on sitten minun korujani, ostin tuon kullatun pari päivää sitten ja mielestäni se on erittäin kiva! :) Ennen en olisi ikinä pystynyt yhdistää hopea- ja ja kullan-värisiä koruja, mutta tuo yhdistelmä ei tunnu yhtään pahalta.

ps. Viimisessä kuvassa on yhden aivan ihanan pojan viimekauden pelipaita. :)<3

Nyt menen ottamaan chillisti ja sitten ottaa lepii, tehkää niin tekin!

Hauskaa illanjatkoa. :)

xoxo

2 kommenttia:

  1. tykkään tosi paljon lukee sun blogia ! nyt kiinnitti huomion noi kultaset nomination palat, onkohan kuinka kalliita normipalat ja jos valaiset vähän koristepalojenkin hintaa :) onko saatavana kummassakin koossa?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi : Ihana kuulla! Kullatut normaalipalat maksaa 1,70€/pala. normipalat 0.60€/pala ja koristepalat alk. 18€ -> aina satasee asti ja jotkut palat tilattuna timanteilla parikin sataa. :D kullattuja paloja saa vaan tota classic kokoa. :)

    VastaaPoista