sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Ihanimmat blogit.

Voi ei, mihin olen itseni taas saanut. Ymmärsin vasta blogeja selatessa, ettei niistä on todella vaikeaa niitä ihanimpia valita. Kaikki blogit ovat ihania tavalla tai toisella. Mutta kun olen luvannut, niin täältä pesee.

Muistakaa, että nämä eivät ole missään järjestyksessä.


Erittäin mukavan oloinen blogi. Jään seurailemaan mielelläni miten blogi kehittyy ja mielestäni on hyvin päässyt alkuun! Ihania vaatteita ja asusteita. Go girl!



Tosi rennon oloinen blogi. Paljon ihania kesäkuvia ja positiivista tekstiä. Kun törmäsin tähän blogiin ensimmäisen kerran, en voinut olla jäämättä selailemaan sitä pariksi tunniksi. Hyvä meininki!



Mielenkiintoisinta blogissa on se, että siinä todistetaan, että poikakin voi olla mahtava bloggaaja! Blogi on täynnä ihania kuvia, mistä tykkään tosi paljon. Tällaista blogia on ihana selailla pitkän päivän päätteeksi. :)



Tämä blogi on täynnä tyttöenergiaa. Kiva huomata, että tyyli voi vaihdella jokapäivä. Välillä ollaan korkkareissa ja välilla maihareissa. Mutta silti säilyy se tyttömäisyys. Jatka samaa rataa!



Erikoinen blogi erikoisilla kuvilla. Tosi ihana huomata, että monista tavallisista asioista saa epätavallisia valokuvaamalla. Tykkäilen! :) 



Kiitos kaikille osallistuneille, ootte ihania! <3

10 kommenttia: