tiistai 20. syyskuuta 2011

Fake lashes.

Moikka!

Tulin tekemään tällaisen pika-postauksen tähän väliin. :)

Eli niinkuin kaikki varmaan tiedätte, omistan ripsipidennykset. Ja muuttoni ansiosta en ole päässyt huoltoon ties kuinka pitkään aikaan! Viime huolto oli elokuun puolessavälissä.

Tästä tulee varmaan kysymys miten ne pysyvät sitten hyvässä kunnossa?

Vastaus on tässä:


Eli aina kun ripsipidennys-ripsiä lähtee, niin laitan tilalle ripsituppuja. :)

Niin yksinkertaista se on! 

Tulee myös paljon halvemmaksi, kun ottaa kerran parissa-kolmessa kuukaudessa huollon tai kokonaan uudet ripsipidennykset, kun käydä joka toinen viikko.

Mutta palaillaan illemmalla, kivaa päivää pupsit!


4 kommenttia:

 1. kauanko nuo tupsut kestävät, siis nukutko niillä ja käyt suihkussa jne? jos näin on, mitä liimaa käytät? haluaisin itekki pitkät ripset ja oon kuullu et jotkut käyttää yötäpäivää tollasia ''halpisripsiä'' et pysyykö ne oikeesti ?:--D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Käytän ihan niitten mukana tulevan liiman kanssa ja kyllä nukun, kestää suh hyvin, jos ei niin laitan uudet tilalle, eli joka aamu tarkistan onko kaikki paikallaan, ja täytän koloja sen mukaan. Ja minulla on kavereita, jotka käyttävät tuppuja päivittäin ilman pidennyksiä, nukkuvat niitten kanssa, sanovat, että nuput pysyvät jopa viikon ilman, että niille tarvitsee tehdä mitään. Koita ihmeessä, nimitäin riippuu ihan täysin ihmisestä, että pysyvätkö ne! :))

  VastaaPoista
 3. ihana blogi sullaki! ja aivan ihanat noi ripset! (:

  VastaaPoista
 4. annnu : Voi kiitos!! :))) ihana kuulla, että tykkäät!

  VastaaPoista